Om Jacobsen

Henrik

Jacobsen hedder Henrik til fornavn og udlejede sit første sommerhus i 1993. På Fejø, hvor han tilbragte sin barndom indtil studierne i København kaldte. Allerede i år 2000 var Jacobsen online med fejo.dk og fokus på tyske feriegæster. Med årene har Jacobsen opnået en ikke helt ubetydelig markedsandel syd for grænsen, for nu at sige det på godt jysk. Mere end 18.000 tyske kunder har allerede rated fejo.dk med "Hervorragend" på Trustpilot og det er Jacobsen faktisk ret stolt af.

Til gengæld har det længe plaget ham, at hans landsmænd ikke havde mulighed for at nyde godt af hans store udvalg af danske sommerhuse, for fejo.dk er jo kun på tysk. På sine gamle dage er dog endelig lykkedes ham at få en dansk hjemmeside. "Jacobsens Sommerhuse" gik i luften 22. juni 2022.

Christel

Ved sin side har han Christel, der også er en gammel rotte i faget. I 10 år har hun hjulpet de tyske kunder fra kontoret i Düsseldorf. Takket være moderne teknik kan hun nu sideløbende servicere danske kunder, uden at de opdager, at Christel faktisk sidder tæt på Rhinen, de tyske karnevaller og bryggerier, der har specialiseret sig i at lave gammelt øl eller Altbier, som de kalder det.

til toppen